Main Media

JELD-WEN toob turule uue uksebrändi ─ Swedoor

Eesmärgiga investeerida Põhja-Euroopas uksekategooria tugevdamisse ning teha valik klientide ja partnerite jaoks lihtsamaks, vähendab JELD-WEN brändide arvu, suunates fookuse ühele uksebrändile kogu Põhja-Euroopas. See tähendab Baltikumis ja Soomes brändimuutust.

Sama kõrge kvaliteet – uus bränd

Maailma juhtiv uksetootja JELD-WEN, mille peakontor asub USAs Põhja-Carolinas Charlotte`is, on olnud esindatud Baltikumis ja Soomes ning pakkunud sise- ja välisuksi JELD-WEN Door Solutions brändi alt juba mitmeid aastaid. Alates 1. aprillist 2021 muutub JELD-WEN Door Solutions bränd Swedooriks.

“Käesoleva muudatusega saab meil olema üks tugev uksebränd Baltikumis, Soomes ning kogu Põhja-Euroopas. See on ainuke muudatus, mille me teeme. Uste sortiment ja emaettevõte jäävad samaks,” selgitab JELD-WEN Eesti ASi turujuht Kaimur Kivi.

Oleme missioonil

Swedoor on Skandinaavia juhtiv uksebränd, mille juured ja väärtused pärinevad Põhjamaadest. Swedoor pakub laia valikut kvaliteetseid sise- ja välisuksi, mis on toodetud sertifitseeritud jätkusuutlikust puidust.

“Oleme olulisel missioonil, me tahame, et inimesed mõistaksid kui tähtis roll on uksel kodu kujundamisel ja kvaliteetse sisekliima loomisel. Tutvustades meie tugevat Põhjamaade uksebrändi Baltikumi ja Soome turgudel, tahame tõsta inimeste teadlikkust uste olulisusest – me soovime, et uste valimine koju oleks sama tähtis nagu on köögimööbel või põrandakattematerjalid,” ütles JELD-WEN Euroopa turundusdirektor Tenna Knak.

Kaimur Kivi lisab: “Baltikumis ja Soomes ei ole inimesed kuigi teadlikud uste erinevatest omadustest. Me teeme sageli lihtsama valiku, kaalumata erinevaid disaini-, värvi- ja lisaväärtuste, nagu heli- ja tulekindlus, jätkusuutlikkus jne, võimalusi.”

Seoses 1. aprillil toimuva brändivahetusega, teeb JELD-WEN tihedat koostööd Baltikumi ja Soome klientidega, et valmistada ette vajalikud muudatused kõigis äri kokkupuutepunktides. Lisaks käivitatakse ulatuslik turunduskampaania uue brändi tutvustamiseks.

JELD-WEN (New Yorgi börsil noteeritud), asutatud 1960. aastal, on üks suurimaid ukse- ja aknatootjaid maailmas, omades tehaseid 20 riigis, peamiselt Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Austraalias, peakontoriga USAs Põhja-Carolinas Charlotte’is. JELD-WEN disainib, toodab ja turustab laia valikut sise- ja välisuksi ning puit-, vinüül- ja alumiiniumaknaid nii uusehitistele kui ka renoveeritavatele kodudele ja ärihoonetele. JELD-WEN on tunnustatud juhtiv energiasäästlike toodete tootja ning ENERGY STAR® partner alates 1998. aastast. Ettevõtte tooteid turustatakse globaalselt JELD-WEN brändi all koos mitmete kohalike turgude juhtivate brändidega nagu Swedoor® ja DANA® Euroopas ning Corinthian ®, Stegbar® ja Trend® Austraalias. Rohkem infot www.jeld-wen.com